Ödemiş Kaymakamı Dölek’ten Kur’an Kursu Öğrencilerine Kaliteli Yaşam Konferansı

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Kur’an Kursları öğretici ve öğrencilerine “Kaliteli Yaşam” konulu konferans verdi.Kültür Merkezi...

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Kur’an Kursları öğretici ve öğrencilerine “Kaliteli Yaşam” konulu konferans verdi.

Kültür Merkezi büyük salonda düzenlenen seminere Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz Çetinkaya, Kur’an Kursu Öğreticileri ve 350 öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını yapan Müftü Mustafa Bilgiç; “Hz. Ali der ki ‘Ya öğrenen ol, ya öğreten ol yahut da dinleyici veya bunları seven olun ama beşincisi olmayın helak olursunuz’. Bizler de burada öğrenen olmak için bulunuyoruz. Öğrenmek bir tercih değil bir zorunluluktur. Bir insanı diğer insandan ayıran özellik tahsilli olması, diploma sahibi olması değil, öğrenme aşkı içerisinde olup olmamasıdır. Allah sizleri hayatınızın her alanında öğrenme aşkı içerisinde eylesin” dedi.

Reklam
Reklam

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek yaptığı sunumda şunları ifade etti: “Türk toplumu ne kadar kazak gözükse de yine de hanımların dediği olur. Yarım saat er ya da yarım saat geç de olsa yine hanımların dediği olur. Hanımlar gücünüzün farkında olun. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve eşlerinizin toplumda iyi bir yerde olmaları, bu devlete hayırlı bir hizmet vermeleri için en önemli faktör siz bayanlarsınız. Buraya gelip bu salonu doldurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Değişik meslek gurupları ile paylaştığım inci değerinde mesajların alınması açısından önemli gördüğüm eğitim materyallerini bugün sizlerle paylaşmak için buradayım.”

Dölek, insanların kaliteli yaşamaları ve öğrenmenin okul bitimine kadar değil de hayat boyu olması gerektiğini belirterek, yaşanmış olan, ders çıkartılacak olaylardan oluşan görsel ve işitsel slayt eşliğinde sunum yaparak yirmi beş yıllık görev hayatında yaşadığı çok ilginç olayları ve sonucundan dersler çıkartılacak olayları katılımcılarla paylaştı. Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencilerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Müftü Mustafa Bilgiç de, Kaymakam Abdullah Dölek’e Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: