Ödemiş Kent Konseyi, Kaymakam Dölek’i Ziyaret Etti

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Kaymakam Abdullah Dölek’i makamında ziyaret etti....

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Kaymakam Abdullah Dölek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Dölek’in ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel durumu ile ilgili yaptığı tespitleri aktarmasının ardından, ilçe gündemindeki konular görüşüldü.

Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş’in ekonomik değeri olan ürünler ile tarihi, kültürel ve doğa turizmine uygun yerlere sahip olması açısından şanslı bir ilçe olduğunu vurguladı. İlçenin güçlü potansiyeline rağmen henüz olması gereken seviyede bulunmadığını, bunun gerçekleşmesi için bütün sivil toplum örgütlerinin, kurumların ve halkın güçlü bir işbirliğine ihtiyaç bulunduğunu, bu nedenle Ödemiş Kent Konseyi'ne de önemli görevler düştüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Dölek, "Öncelikli olarak çalışmaları süren duble karayolunun bir an önce bitirilmesi, tren yolunun da İzmir-Ödemiş arasındaki mesafeyi bir buçuk saate indirecek standarda getirilip, sefer ve vagon sayısının artırılması gerekiyor. Ödemiş’in her alandaki gelişmişliği en seri şekilde dışa açılmasına bağlı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: