Ödemiş Madeni İşler’den 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl...

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da gerçekleştirildi. Ödemiş Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri bahçesi ve çevresindeki yollarda kurulan iftar masalarında bir araya gelen binlerce Ödemişli, oruç açtı.

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, iftar yemeğine katılan konuklarla tek tek ilgilenirken, yemeğe yaklaşık 5 bin kişinin katıldığını söyledi. Başta kaymakam, belediye başkanı, başsavcı ve garnizon komutanı olmak üzere çok sayıda protokol üyesinin katıldığı yemeğe, siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri ile oda üyelerinin aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Kuran-ı Kerim'den ayetlerin okunduğu iftar programında vatandaşlar oruçlarını dualar eşliğinde açtılar. Her yıl yemekte oda üyelerini aile bireyleri birlikte konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, "Bu yıl da çok güzel bir paylaşım oldu. Yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz