Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nde Kayıtlar Başladı

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nde çırak öğrenci kayıtları başladı. Temmuz ayı itibariyle başlayan kayıtlar, 13 Eylül...

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nde çırak öğrenci kayıtları başladı. Temmuz ayı itibariyle başlayan kayıtlar, 13 Eylül 2013 tarihinde son bulacak.

Kayıt süreci ile ilgili açıklama yapan Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Hüseyin Çamlıca, “2013-2014 çırak öğrenci kayıtları 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü başladı. Kayıtlar 13 Eylül 2013 tarihine kadar devam edecek. Meslek öğrenmek amacıyla liselerden tasdikname ile ayrılan ve ortaokulların 8.sınıfından ayrılan öğrencilerin açık liseye kayıtları ile birlikte okulumuza çırak olarak kayıt olabileceklerdir. Açık lise kayıtları da müdürlüğümüzde yapılmaktadır. Bunun yanında işyeri bulamayan öğrenciler içinde ilgi duydukları, çalışmak istedikleri meslek dallarındaki işyeri bulmaları konusunda da yardımcı olmaktayız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çamlıca ayrıca Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nde usta öğretici iş pedagoji kursu, ustalık eğitimi kursu, inşaatlarda çalışanlara yönelik kursumuz ile iş makinesi operatörlüğü kurslarına kayıtların devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: