Ödemiş Mesleki Eğitimde İş Makinesi Operatörü Kursu

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında açılan 72 saatlik Kazıma...

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında açılan 72 saatlik Kazıma ve Yükleme (Beko-Loader) İş Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursu yapılan yazılı ve uygulamalı sınavlardan sonra sona erdi. Kurs sonunda 20 kursiyer belge almaya hak kazandı.

Kurs hakkında açıklama yapan Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çamlıca, şunları söyledi: “Kursun 42 saatlik teorik eğitimini okulumuzda görevli motorlu araçlar teknolojisi öğretmeni müdür yardımcısı Adnan Bostan ve motorlu araçlar teknolojisi bölüm şefi Cemal Okan tarafından hafta içi üç gün Pazartesi ve Salı ve Perşembe akşamları saat 18.30-22.30 saatleri arasında 4’er saat olarak okulun dershanelerinde verildi. 30 saatlik uygulama eğitimi ise operatör Mustafa Ovalı nezaretinde Ödemiş Belediyesi şantiyesi makine sahasında hafta sonları Pazar günleri olarak saat 08.00-16.00 saatleri arasında verildi. Kursta, Ödemiş Belediyesine ait iş makineleri kullanıldı.”

Reklam
Reklam

Çamlıca, kaldırma ve yükleme ile kazıma yükleme iş makineleri yeni dönem operatörlük kurslarına kayıtların halen devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: