Ödemiş Ortaokulu’nda Madalya Sevinci

Her yıl Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümünde düzenlenen 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’nda çeşitli ödüller kazanan...

Her yıl Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümünde düzenlenen 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’nda çeşitli ödüller kazanan Ödemiş Ortaokulu öğrencileri, kupalarını Okul Müdürü Osman Yılmaz’a sundular.

Kupa ve madalya sevincini Müdür Osman Yılmaz ve öğretmenleri ile paylaşan Ödemiş Ortaokulu öğrencileri, okullarını başarı ile temsil etmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor. Okul Müdürü Osman Yılmaz da, okulun eğitimdeki başarısının yanında, sportif alanda da başarı elde etmesinin gurur verici olduğunu söyleyerek, “Öğrencilerimizin bu aktiviteler içinde olmalarının okul idaresini ve öğretmenlerini de mutlu etmiştir. Başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’nda küçük kızlarda Merve Ulukaya birincilik, küçük erkeklerde Kerem Sezgin birincilik, Eren Aksu ikincilik, Efe Gezgen üçüncülük elde ederken, okul olarak küçük kızlarda takım birinciliği, yıldız kızlarda takım ikinciliği elde edilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: