Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu’nda Yılsonu Konseri

Ege Üniversitesi (EÜ) Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu’nda Bahar Şenlikleri kapsamında yılsonu rock konseri düzenlendi. Öğrenciler...

Ege Üniversitesi (EÜ) Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu’nda Bahar Şenlikleri kapsamında yılsonu rock konseri düzenlendi. Öğrenciler genç rock grubu Metronom’un çaldığı parçalarla gönüllerince eğlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen Bahar Şenlikleri yılsonu rock konserine çok sayıda öğrenci katıldı. Konser öncesi çalan parçalarla oynayan, stres atan öğrenciler, Ödemişli genç rock grubu Metronom’un parçalarına da coşkuyla eşlik etti. Metronom’un performansı tam not alırken, Sağlık Yüksekokulu öğrencileri bütün bir eğitim yılının stresini atma olanağı buldu.

Reklam
Reklam

Konseri organize eden EÜ Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu üçüncü sınıf öğrencisi Abdullah Avşar, “Ege Üniversitesi’nde ve bağlı tüm yüksekokullarda bahar şenlikleri düzenleniyor. Biz de Ödemiş’te bu kapsamda bir dizi organizasyon düzenliyoruz. Rock konseri de bunlardan birisi oldu. Arkadaşlarımızla hep birlikte eğlenip, eğitim yılının son günlerini coşkulu şekilde geçirdik. Geçen yıl da benzer etkinlikler düzenlenmişti. Güzel bir konsere imza atan Metronom grubunu da ayrıca kutluyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: