Ödemiş Sanat Sokağı Ramazan'da Hareketli Olacak

İzmir'e bağlı Ödemiş Belediyesi tarafından Ramazan ayında açılan iftar ve sahur çadırlarını kurma çalışmaları sona...

İzmir'e bağlı Ödemiş Belediyesi tarafından Ramazan ayında açılan iftar ve sahur çadırlarını kurma çalışmaları sona erdi. Üç Eylül Tayyare Parkı, Zafer Mahallesi Tekstil Mevki, Tekelli Düğün Salonu Bahçesi ve Cumhuriyet Mahallesi Köşebaşı Camii yanında kurulan çadırlarda verilecek iftar yemeklerinin hayırsever vatandaşların katkılarıyla gerçekleşeceğini belirten Ödemiş BelediyeSİ Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler, Üç Eylül Tayyare Parkı içinde kurulan çadırda da sahur yemeği verileceğini söyledi.

İftar çadırlarında verilen yemeklerin menüsünün sıcak hava koşulları dikkate alınarak, protein, kalori ve vitamin içeriğiyle, dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun bir şekilde oluşturulduğunu kaydeden Kızıler, “Günlük yaklaşık 2500 kişiye yemek verilecek olan çadırların bir günlük maliyeti 3.500 TL civarındadır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda maliyetin tamamının Ödemişli hayırseverlerin katkılarıyla karşılanması beklenmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Kızıler, geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen Sanat Sokağı Etkinlikleri’nin bu yıl da devam edeceğini dile getirerek, “Engelsiz Kahve önündeki sokakta kurulan standlarda, belirli aralıklarla resim, fotoğraf, el işleri ve takı tasarım sergileri açılacak. Hafta içi her akşam ney, gitar veya bağlama dinletileri düzenlenecek ve yapılacak olan animasyonlarla eski ramazanlar canlandırılmaya çalışılacak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz