Ödemiş Tören Alanı, Araç İşgalinden Kurtuldu

Ödemiş’te, Hükümet Konağı önündeki tören alanına yapılan araç parklarının engellenmesinin ardından çiçeklik ve banklar yerleştirildi.29...

Ödemiş’te, Hükümet Konağı önündeki tören alanına yapılan araç parklarının engellenmesinin ardından çiçeklik ve banklar yerleştirildi.

29 Ekim törenleri öncesi araç parkının yasaklanmasıyla bariyerlerin yerleştirildiği tören alanına, dün sabah da Ödemiş Belediyesi’nce bank ve çiçeklikler konuldu. Tören alanının son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aylarca süren araç işgalinden kurtulan alandaki banklara oturan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Araç parkları için otoparkların kullanılmasının hedeflendiği bu uygulamanın, ilçedeki trafik sorunlarının görüşüldüğü Kaymakam Abdullah Dölek başkanlığındaki toplantıyla aynı gün başlaması dikkati çekti.

Reklam
Reklam

İlçede Kent Meydanı projesini uygulamak isteyen Ödemiş Belediyesi de, yeraltı otoparkı için bir süre önce tören alanında sondaj yaptırıp zemin etüdü çalışması gerçekleştirmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: