Ödemiş, U-13’lerde Muğla Yolcusu

U-13 liginde önce grubu ardından da eleme maçlarını geçerek İzmir ilini U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda...

U-13 liginde önce grubu ardından da eleme maçlarını geçerek İzmir ilini U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Ödemiş Belediyespor kura çekimi sonucunda Muğla grubuna düştü.

Ödemiş’in rotasını belirleyen kura İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) çekildi. Yapılan kura çekimi sonucunda Ödemiş Belediyespor geçen sezon olduğu gibi yine Muğla grubuna düştü. 21-24 Haziran tarihleri arasında oynanacak Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarında mücadele edecek kırmızı-lacivertlilere İzmir’den Halilbeylispor'a eşlik edecek.

Reklam
Reklam

21 Haziran’da başlayacak Muğla grubunda Ödemiş ve Halilbeyli’nin dışında 4 ekip daha yer alacak. 2 Antalya, 1 Denizli ve 1 Burdur takımı Muğla grubunda ikinci kademeye yükselmek için mücadele edecek. Karşılaşmalar il merkezindeki Muğla Atatürk Stadı ile Yerkesik sahasında oynanacak. Maçlar öncesi 6 takım Muğla’da çekilecek kura ile iki gruba ayrılacak. İki grubun birinciler 24 Haziran’daki finalde karşılaşacak.

Öte yandan diğer İzmir ekiplerinden Altay ve Bucaspor, Kütahya grubunda, Yeni Bornovaspor da Denizli grubunda ilk kademe maçlarına çıkacak. Ödemiş Belediyespor geçen sezon katıldığı U-13 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda yine Muğla grubunda mücadele etmiş, ikinci kademeye yükselme şansını son maça kadar taşımasına rağmen hedefine ulaşamamıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz