Ödemiş'in İlk Özel Lisesi Kayıtlara Başladı

Ödemiş’te bir süredir kuruluş hazırlıkları devam eden Özel Oluşum Koleji, öğrenci kayıtlarına başladı. Gelecek eğitim...

Ödemiş’te bir süredir kuruluş hazırlıkları devam eden Özel Oluşum Koleji, öğrenci kayıtlarına başladı. Gelecek eğitim öğretim yılından itibaren eğitim verecek Özel Oluşum Koleji’nde anaokulu, ilkokul ve ortaokulun yanı sıra lise de yer alacak.

Küçük Menderes havzasının ilk özel lisesini de barındıran Özel Oluşum Koleji’nin müdürlüğünü tecrübeli eğitimci Muammer Arıkan yapıyor. Daha önce Maral Oğuz Koleji’ne ev sahipliği yapan Hürriyet Mahallesi 1697 Sokak’taki binada hizmet verecek Özel Oluşum Koleji, aynı zaman Oluşum Eğitim Kurumları’nın ilk parçası olacak.

Reklam
Reklam

Anasınıfından üniversite aşamasına kadar tüm yaş gruplarında eğitim vereceklerini ifade eden Özel Oluşum Koleji müdürü Muammer Arıkan, “Bilindiği gibi elimizde olmayan nedenlerden dolayı 2012-2013 eğitim öğretim yılında değerli velilerimiz ve çocuklarımızla buluşamayan Oluşum Koleji; artık resmi bir kurumdur ve 2013-2014 eğitim öğretim yılında sizlerle biran önce buluşmanın mutluluğu ve heyecanı içinde. Ödemiş başta olmak üzere Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ’a kadar her yerden öğrenci alınacak. Her yere servis imkanı da sunulacak. Öğretmen kadromuzu da oluşturduk. Seçici kurulumuz 400’e yakın CV’nin içerisinden mülakatlarla eğitimci kadrosunu belirledi. İzmir’in ve Balıkesir’in iyi kolejlerinden öğretmenlerimiz olacak” dedi.

Ödemiş’te ve tüm havzada ilk özel lisenin Özel Oluşum Koleji’nde açılacağına dikkati çeken Arıkan, “Anadolu lisesi programında ve formatında eğitim verecek özel lise ile birlikte anasınıfından üniversiteye kadar bir öğrenci bu kurumun içerisinden hiç ayrılmadan eğitim hayatını gerçekleştirecek. Kurumumuz bursluluk sınavı da düzenleyecek. 21-22-23 Haziran 2013 tarihlerinde 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıfların katılacağı bursluluk sınavına tüm öğrencileri bekliyoruz. Ayrıca kurumumuzun tanıtılacağı tanıtım kokteyli de 18 Haziran Salı günü saat 19.30’da okul bahçesinde yapılacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Arıkan, daha sonra şöyle devam etti: “Ödemiş halkının yeni oluşum çalışmalarına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. İmza atacağımız birçok başarılı çalışmaların farkında olarak inançla ve sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Elde edeceğimiz akademik ve sosyal başarılarla Ödemiş’imizin adını, İzmir’de ve hatta Türkiye’de duyuracak olan Oluşum Koleji bize inanan ve her zaman yanımızda olan bu büyük eğitim projesini destekleyen değerli velilerimizle varacağımız hedeflere birlikte yürümeyi amaçlıyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: