Ödemiş’in Okul Meclisleri, İlçe Temsilcisini Seçti

Ödemiş’teki tüm okullarda seçilen okul temsilcileri, Zafer İlkokulu’nda gerçekleştirilen seçimle Ödemiş’in ilçe temsilcisini belirledi. Çekişmeli...

Ödemiş’teki tüm okullarda seçilen okul temsilcileri, Zafer İlkokulu’nda gerçekleştirilen seçimle Ödemiş’in ilçe temsilcisini belirledi. Çekişmeli geçen seçim sonunda, Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Özge Döner 18 oy alarak ilçe temsilcisi seçilmeyi başardı.

Büyük heyecana sahne olan seçim öncesi konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yüzük, “Sizler kendi okullarda seçimlere girdiniz ve seçildiniz ve okullarınıza temsilen buraya geldiniz. Ayrıca seçimlerden zaferle çıktınız ve buraya geldiniz tebrik ediyorum. Burada aday olmak isteyenler olmak istemeyenler diye okullara bildirdik ve seçmen listelerini oluşturmuş olduk. Amacımız asıl demokrasiyi yaşamak. Küçük yaşta bu bilinci kavrama eşit bir ortamda yarışmaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Seçim kurulu başkanlığına Halil Nart getirilirken, Ege Çamcı ve Pelin Küçükterzi kurul yönetimine seçildi. Daha sonra, ilçe temsilciliğine aday olan 7 öğrenci mikrofona gelerek vaatlerini sıraladı ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Daha sonra öğrenciler sandık başına giderek oy kullandılar. Seçimde çekişme, Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Özge Döner ile 3 Eylül YİBO'dan Hakan Torun arasında yaşandı. Döner 18 oy alırken, Torun 13 oyda kaldı. İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Şimşek de, aldığı 6 oyla üç kişilik ilçe temsil kuruluna girmeyi başardı.

İlçe temsilcili Özge Döner, “Büyük yarışmadan başarıyla çıktım. Okulumu ve arkadaşlarımı, Ödemiş’i temsil etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: