Ödemişli Gençler Kolpa İle Coştu

Ödemiş’te düzenlenen Gençlik Festivali’nde son dönemin popüler gruplarından Kolpa sahne aldı. Ödemişli gençler Kolpa ile...

Ödemiş’te düzenlenen Gençlik Festivali’nde son dönemin popüler gruplarından Kolpa sahne aldı. Ödemişli gençler Kolpa ile geride kalan eğitim yılının stresini atıp coştu.

Saraçoğlu Stadyumu’nda düzenlenen Gençlik Festivali’nde Kolpa’nın yanı sıra cover şarkılarla adından söz ettiren Piiz adlı grup da sahne aldı. Starz Organizsyon’un düzenlediği festival çerçevesinde çeşitli yarışmalar yapıldı, hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Bazı gençler balon şişirerek yarışırken, bazı gençler de seslerine güvenip ses yarışmasına katıldılar.

Reklam
Reklam

İlk olarak Ödemişli amatör sanatçı Doğan Özdinç’in sahne aldığı gecenin devamında Piiz adlı grup cover şarkılarla gençlere keyifli dakikalar yaşattı.

Heyecan dolu festivalde coşku Kolpa grubunun sahne almasıyla doruğa çıktı. Grup çıkış parçaları olan “Böyle ayrılık olmaz” ile Ödemişli gençlere merhaba derken, daha sonra arka arkaya kliplendirdiği parçalarını seslendirdi. Gençler Kolpa’nın şarkılarına coşkuyla eşlik ettiler.

İlerleyen saatlere kadar süren festivalde Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, Ödemişli gençlere sevgi gösterilerinde bulunup sahneden ayrıldı. Festivale bine yakın genç katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz