Ödemişli Kadınlar, 8 Mart’ı Celal’li Geceler'de Coşkuyla Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Ödemiş’te farklı bir eğlence ile kutlandı.Ödemiş başta olmak üzere tüm...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Ödemiş’te farklı bir eğlence ile kutlandı.

Ödemiş başta olmak üzere tüm Küçük Menderes havzasında son aylarda eğlenceli atmosferiyle büyük ilgi gören Celal’li (kadın kılığına giren erkek) Geceler’e, önceki akşam bir yenisi daha eklendi. Kumsal Düğün Salonu’nda düzenlenen kadınlar matinesinde stres atan Ödemişli kadınlar, erken 8 Mart kutlaması yaptılar.

Kıvrak danslarıyla ve şovlarıyla eğlendiren Celal’e eşlik eden Ödemişli kadınlar, keyifli dakikalar yaşadılar. Alaturka mix Levent Aktepe, 3 Eylül Çiçekçilik sahibi Ali Mersin’in de destek verdiği Celal’li Geceler’de, eğlence ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Reklam
Reklam

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Celal, böyle bir eğlencenin 8 Mart’ın arefesine denk gelmesinin ayrıca mutluluk verici olduğunu belirterek, her Kadınlar Günü’nde yine böyle etkinliklerle Ödemişli kadınlarla buluşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: