Ödemişli Mototeam Tutkunları Denizle Buluştu

Ödemişli gençlerin organize ettiği Mototeam Gezisi'nin ikinci ayağı ile Gümüldür’e yapıldı.Pazar günü Ödemiş’ten sabah saat...

Ödemişli gençlerin organize ettiği Mototeam Gezisi'nin ikinci ayağı ile Gümüldür’e yapıldı.

Pazar günü Ödemiş’ten sabah saat 07.30’da hareket eden 50 kişilik Mototeam ekibi Selçuk’ta, İzmir’den gelen grupla buluşarak Gümüldür Aquapark’a gittiler. Geziye destek veren motodrag teknik antrenörü Mehmet Yeşil ve motodrag yarışçısı İsmail Yeşil gençleri yalnız bırakmadılar. Motodrag teknik antrenörü Mehmet Yeşil geziyle ilgili yaptığı açıklamada, “Biz motor tutkunuyuz. Motorun her türlü sporunun da yanındayız. Gençlere biz de örnek olarak yapılan etkinliklerine destek veriyoruz. Gençlerimiz artık disiplinli motor kullanımını gün geçtikçe artırmaktalar. Bu da bize büyük heyecan veriyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Organizasyonu düzenleyen Oğuzhan Adanar, Adil Ömer Duman ve Sercan Yorulmaz da, “Bu sene motosiklet tutkunu birkaç arkadaşla başlattığımız gezi artık organizasyona dönüştü. Bugün çeşitli kulüplerden bile ortak organizasyon teklifleri gelmeye başladı. Bize bu çalışmalarımızda destek olan Karabıyık marketin sahibi Zekeriya Karabıyık’a, Beydağlı Motor Marketin sahibi Mehmet Yeşil’e teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda daha büyük organizasyonlar için imzamızı attık, emin adımlarla ilerliyoruz” dediler.

Gençler sıcak havada kendilerini yalnız bırakmayan Mehmet Yeşil’e tezahürat yaparak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: