Ödemişli Muhtarlardan Ankara Çıkarması

Ödemişli muhtarlar, 8 Haziran Cumartesi günü Ankara’nın Keçiören ilçesinde yapılan Muhtarlar Birliği Derneği’nin 2. Olağan...

Ödemişli muhtarlar, 8 Haziran Cumartesi günü Ankara’nın Keçiören ilçesinde yapılan Muhtarlar Birliği Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. 40 mahalle ve köy muhtarının katıldığı kongre için Cuma günü akşam saatlerinde Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran başkanlığında hareket eden kafile, Cumartesi sabah saatlerinde Ankara’daki kongreye katıldı.

Mevcut Başkan Bekir Kahyaoğlu’nun tek liste olarak katıldığı seçimde güven tazeleyen Muhtarlar Birliği Derneği’nin yönetim kurulundaki Ödemişli muhtar üyeler de görevlerine devam ettiler. Seçimlerin ardından kongreye katılan Ödemiş’li muhtarlar Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, kongre ve gezi konusunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İlçemizden 40 kişilik muhtar grubuyla Ankara’da yapılan Muhtarlar Birliği Derneğinin 2. olağan genel kuruluna katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yapılan seçimlerde mevcut yönetim tek liste olarak seçime girdi. Neticede ben ve diğer Ödemişli arkadaşlarım bir dönem daha aynı görevlerini sürdürmek için genel kurulun onayı aldık. Yeniden başkanlık görevine getirilen sayın Bekir Kahyaoğlu’na yeni döneminde tüm muhtarlarımız adına başarılar diliyorum. Kongre sonrasında muhtarlarımızı Anıtkabir’e götürme fırsatımız da oldu. Muhtarlarımız ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. Kongreye katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve Ödemiş’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışan muhtarlarımız ile Ankara’ya gidiş gelişimizde bize destek olan Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Bekir Keskin’e de muhtarlarımız adına teşekkür etmek istiyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: