Ödemişli Sanayiciler Dubai Fuarı’a Katıldı

Ödemiş Madeni İşler Ve Demirciler Odası üyeleri, 21-24 Nisan tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen...

Ödemiş Madeni İşler Ve Demirciler Odası üyeleri, 21-24 Nisan tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen Dubai Fuar gezisinden döndü.

Metalurji, Dökümcülük, Demir Dışı Madenler, Metal İşleme, Kaynak ve Üretim Teknolojisi sektörlerinin buluştuğu fuar gezisinin kendileri için çok yayarlı bir gezi olduğunu belirten Oda Başkanı Erol Nokta, oda olarak dünyadaki gelişmeleri takip etmek istediklerini, bundan sonra da bu tür gezilere katılmaya çalışacaklarını söyledi.

Fuar dolayısıyla yaptıkları gezide Dubai'deki sanayi tesisleri ve meslekleriyle ilgili işletmeleri gezdiklerini belirten Nokta, fuardaki standları da ziyaret ederek teknolojinin en yeni ürünleri konusunda bilgi sahibi olduklarını kaydetti. Nokta, “Cast Alumınıum Industrıes firması ile ikili görüşmeler için toplantı yaptık. Ziyaretimizin ardından Dubai Ticaret Odası ile de görüşmelerimiz oldu” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz