Ödemiş'te "aklı Doğru Kullanmanın Önündeki Engeller" Konulu Seminer Düzenlendi

Ödemiş’te Cumhuriyet Başsavcılığı’nın denetiminde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ödemiş Müftülüğü’nce “Aklı doğru kullanmanın önündeki engeller"...

Ödemiş’te Cumhuriyet Başsavcılığı’nın denetiminde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ödemiş Müftülüğü’nce “Aklı doğru kullanmanın önündeki engeller" konulu seminer düzenlendi. Seminerin konuşmacısı olan Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, “Öğrenmek için çocuklar gibi meraklı olun, gençler gibi coşkulu, ihtiyarlar gibi tedbirli olun, Sorgulanmayan hayat ise hayat değildir. Asıl işimiz okumak, yazmak ve paylaşmak olmalıdır” dedi.

Müftülük toplantı salonunda düzenlenen seminere; Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Belediye Başkan Vekili Şevket Akgün, Cumhuriyet Savcısı Erdem Eroğlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, Murakıp Ali Efe, Ödemiş Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Şerif Ali Güven, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzmanları ve personeli, müftülük personeli ve Ödemiş Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün sorumluluk alanları olan Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Bayındır ve Tire ilçelerinde Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan ceza ve tevkif evlerinden nakil olan hükümlüler katıldılar.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını yapan Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, ilgili yasalarla yasalar konusunda bilgiler verdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç de, “Aklı doğru kullanmanın önündeki engeller” konusunda seminer verdi. Dinleyicilere tavsiyelerde bulunan Bilgiç, “Öğrenmek için çocuklar gibi meraklı olun, gençler gibi coşkulu, ihtiyarlar gibi tedbirli olun, Sorgulanmayan hayat ise hayat değildir. Asıl işimiz okumak, yazmak ve paylaşmak olmalıdır. Eğer bunları yapıyorsak özgür, özgün ve biricik varlık oluruz. Sizler hayatın ta içerisinden geliyorsunuz. Arkadaşınızı işinizi ve eşinizi seçerken çok dikkatli olun. Önce arkadaşınızı düzgün seçin. Eğer kötü bir arkadaş seçiminiz varsa başınız beladan kurtulmaz. Gerekiyorsa arkadaş ve iş çevresini değiştiriniz. Bakınız Peygamberimiz bile Mekke’den Medine’ye hicret etmek durumunda kalmıştı. Aklımızı doğru kullanamaz isek bu akıl devamlı başımıza sorun çıkarır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: