Ödemiş'te Emniyet Personeline İlkyardım Eğitimi

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi’nce düzenlenen “Temel Yaşam Desteği”...

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi’nce düzenlenen “Temel Yaşam Desteği” eğitimine katıldı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ordu ve emniyet personelinin katıldığı eğitim toplantısı otogardaki eski nikah salonunda gerçekleştirildi. Çok farklı olaylarla karşı karşıya kalabilen emniyet personeline yetişkin, çocuk ve bebeklere yönelik ilk yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Ödemiş Toplum Sağlığı Merkezinden sağlık memuru Ali Rıza Kokusuz, paramedik Sibel Tosun ve acil tıp teknisyeni Merve Akgün, sunum eşliğinde ilkyardım uygulamalarını anlattı.

Reklam
Reklam

Solunum kontrolü, kalp masajı, solunum yolu tıkanıklığı ve suni solunum konularında sağlık memuru Ali Rıza Kokusuz çeşitli bilgiler verdi. 112 ekipleri gelene kadar yetişkin, çocuk ve bebeklerde yapılacak işlemleri ayrı ayrı anlattı. Doğru bilinen yanlışlar hakkında da Emniyet personelini aydınlatan Kokusuz’un ardından sunuma paramedik Sibel Tosun devam etti. Tosun da, kanama durumlarında yapılabilecek ilkyardım müdahalelerini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: