Ödemiş’te Fırınlara Ramazan Denetimi

Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası ile birlikte Ramazan ayı...

Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası ile birlikte Ramazan ayı arefesinde ilçedeki fırınları denetledi.

Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Sav, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen’in katıldığı denetimler, ekmek ve Ramazan pidesi üreten fırınlarda yapıldı. Zabıta ekipleri fırınların hijyenik ortamı, ürünlerin gramajları ve çalışanların kıyafetleri gibi faktörlere bakıldı.

Geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü’nde göreve başlayan Hüseyin Sav yaptığı açıklamada, “Ramazan ile özdeşleşen Ramazan pidesi konusunda 300 gram mı, 500 gram mı gibi bir ikileme düşmemesi adına ve üretim yapan fırınların gerekli şartları sağlayıp sağlamadıklarını denetliyoruz. Şu ana kadar denetlediğimiz fırınların hiçbirinde gramaj sorunu, hijyen sorunu görmedik. Fırıncı esnafımız fırınlarıyla, ürettiği ürünlerle, kanunlara uyum içerisinde. Bizim bu denetlememiz aynı zamanda esnafımızla yan yana olmak onlara hayırlı ramazanlar ve hayırlı işler dilemek içindir.

Reklam
Reklam

Gıda mühendisi arkadaşımız, zabıta müdürü arkadaşlarımız ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nden gelecek mühendislerimiz ile esnafımızı kontrol etmeye devam edeceğiz. Biz tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza huzurlu bir Ramazan ayı diliyoruz” dedi.

Ödemiş Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen de tüm esnaflara ve vatandaşlara Ramazan ayının huzur ve hayır getirmesini diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: