Ödemiş'te Okul Sporlarında Heyecan Başladı

Ödemiş'te bu yıl okullararası turnuvaların ilçe bazı yerine, bölgesel bazda yapılması nedeniyle okul sporları karşılaşmalarına...

Ödemiş'te bu yıl okullararası turnuvaların ilçe bazı yerine, bölgesel bazda yapılması nedeniyle okul sporları karşılaşmalarına erken başlandı. Saraçoğlu Stadyumu’nda futbolda genç erkekler kategorisinde, Ödemiş’ten ve Tire’den ikişer lise karşı karşıya geldi. Karşılaşmalara futbol ve voleybolla devam edilecek.

Turnuvanın ilk maçında Ödemiş Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ile Tire Endüstri Meslek Lisesi kozlarını paylaştı. İlk yarısı 1-0 Tire ekibinin üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Ödemiş Ticaret Meslek sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Bu maçın ardından oynanan karşılaşmada Ödemiş Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi (HUAL) ile Tire Kutsan Anadolu Lisesi karşılaştı. İlk yarısı gol düellosu şeklinde geçen maçı, HUAL 3-2 kazanmasını bildi.

Karşılaşmaların bölgesel olması nedeniyle maçlarda beden eğitimi öğretmenleri yerine Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı il hakemleri görev yaptı. Karşılaşmalar heyecanlı ve renkli geçiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: