Ödemiş'te Üç Bin Kişilik Geleneksel İftar Yemeği

Ödemiş'in Mursallı köyünde Harun Halıcı Süt Ürünleri firma sahibinin gelenekselleştirdiği iftar yemeğine 3 bin kişi...

Ödemiş'in Mursallı köyünde Harun Halıcı Süt Ürünleri firma sahibinin gelenekselleştirdiği iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı. İftar yemeğine AK Parti Ödemiş İlçe Ali Hadım, kadın kolları başkanı Tülay Deliorman ve parti üyeleri de katıldı.

İftarı düzenleyen Halıcı Süt Ürünleri Şirketi sahibi Osman Halıcı, "Her yıl Ramazan ayında düzenlediğimiz, artık geleneksel hale getirdiğimiz bu geleneksel iftar yemeklerini bu yıl da gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Tüm katılanlarla bir kez daha kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. İzmir'den özel olarak gelen İzmir Burhan İlahi ve Sema Grubu'nun renk kattığı gecede konuşan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadım da, köyde yaklaşık yedi yıldır düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve beraberlik duygusunu daha da arttırdığını belirterek, "Burada Ramazan ayının bolluk ve bereket dolu olduğunu bir kez daha gördük" dedi.

Reklam
Reklam

İftarın ardından konuklar sema gösterisi izledi, ilahi dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: