Ödemiş'teki Vitamin Büfelerine İhale

Ödemiş Belediyesi’nin sağlık hizmeti olarak 2009 yılının son günlerinde hizmete sunulan Vitamin Büfeler için bir...

Ödemiş Belediyesi’nin sağlık hizmeti olarak 2009 yılının son günlerinde hizmete sunulan Vitamin Büfeler için bir kez daha kiralama ihalesi düzenlenecek. Taze sıkılmış meyve sularını her gün halkla buluşturan büfelerin özelleştirilmesi hedefleniyor.

Geçen yıl yine Temmuz ayında özelleştirilmek istenen ancak rekor kira tekliflerinin ardından firmaların çekilmesiyle yine belediye tarafından işletilmeye devam edilen üç Vitamin Büfe için 17 Temmuz Çarşamba günü yeniden kiralama ihalesi düzenlenecek. Üç Eylül Tayyare Parkı köşesindeki, Ulus Meydanı’ndaki ve Sanayi Sitesi’ndeki üç büfe için yapılacak ihalede kiralama süresi 1 yıl olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c ve 45 inci Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacak kiralama ihalesine katılmak isteyenlerin başvuru dilekçesi ve gerekli belgelerle 17 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’a kadar Belediye Kültür Merkezi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliği’ne başvurmaları gerekiyor.

İhale ile ilgili dökumanlar, mesai saatleri içinde yine Kültür Merkezi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliği görülebiliyor veya 50 lira karşılığında temin edilebiliyor. Geçen yıl Temmuz ayında düzenlenen ihalede verilen teklifler 35 bin liraya kadar yükselmişti.

Üç Eylül Tayyare Parkı kuzeybatı köşesinde bulunan vitamin büfenin ihalesi saat 11.00’da, Ulus Meydanı girişinde bulunan vitamin büfenin ihalesi saat 11.15’de; S.S. Ödemiş Küçük Sanayi Sitesi Site İşletme Kooperatifi Sosyal Tesislerinde bulunan vitamin büfenin ihalesi saat 11.30’da Belediye Kültür Merkezinin ikinci katındaki Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

Üç Eylül Tayyare Parkı’ndaki ve Ulus Meydanı’ndaki büfelerin yıllık kiralamalarının muhammen bedeli 3 bin 900’er lira, Sanayi Sitesi’ndeki büfenin yıllık kira bedelinin muhammen 1500 lira olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: