ODTÜ Arazisindeki Yol Güzergahı

Adana'da, ODTÜ arazisinden geçecek yolda, ağaç söküleceğini bahane ederek, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Adana'da, ODTÜ arazisinden geçecek yolda, ağaç söküleceğini bahane ederek, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Atatürk Parkı'nda toplanan ve slogan atarak yürüyüş yapmak isteyen grup, güvenlik güçlerince uyarıldı. Bunun üzerine yüzleri maskeli bazı kişiler, polise taş ve sopalarla saldırdı. Bir polis memuru hafif yaralandı, ekip aracının camı kırıldı. Ardından Ziyapaşa Caddesi'ne koşan grup, park içerisindeki bankları sökerek yola barikat kurdu. Polis ekiplerinin TOMA ve biber gazı ile müdahale ettiği grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: