ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Yerleşkesine 5 Bin Ağaç Dikildi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr Ahmet Kıdeyş, yerleşke içerisine öğretim üyeleri ve öğrencilerle

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr Ahmet Kıdeyş, yerleşke içerisine öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte 5 bin fidan diktiklerini bildirdi.

Kıdeyş, ODTÜ Rektörlüğü Ankara Ağaçlandırma Müdürlüğü'nce temin edilen 2 bin 925 kızılçam, 2 bin adet Toros sediri ve 200 adet de servi fidanının yerleşkeye dikildiğini söyledi.

ODTÜ çalışanları olarak daha önce "Kum zambaklarının" korunmasına yönelik çalışma başlattıklarını hatırlatan Kıdeyş, "Şimdi de yerleşkede görevli öğretim üyeleri ve öğrencilerimizle birlikte bölgemizi oksijen bakımından zenginleştirmiş bulunuyoruz. Kurum olarak çevreye olan duyarlılığımız devam ediyor. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: