Odtü Deniz Bilimleri’nde Kitap Okuma Etkinliği

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü “49. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında Türkiye...

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü “49. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen yarım saatlik kitap okuma etkinliğine tüm personeliyle destek verdi.

Konuyla ilgili bilgi veren ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Kütüphane Sorumlusu Ülker Taysi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Türk Kütüphaneciler Derneği işbirliğiyle 12.30-13.00 saatleri arasında 81 il ve KKTC’de 111 noktada okuma etkinliği düzenlendiğini belirtti. Taysi, “Etkinliklerin gerçekleştirildiği noktalardan bir tanesi de ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü idi. Enstitü personeli seçtikleri kitapları öğle saatinde yarım saat süreyle okuyup, bu etkinliğe destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kıdeyş ise “Şüphesiz burası bir üniversite, biz sürekli okuyoruz. Ancak bu etkinliğin farklı bir anlamı var. Bugün birçok ilde, ilçede okuma etkinlikleri düzenleniyor. Bizim amacımızda bu etkinlikleri desteklemekti. Etkinliğin hedefine ulaşmasını diliyor, katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kitap okumayı tamamlayan personele “81 ilde kitap okuyoruz” yazılı kitap ayrıcı hediye edilerek, günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: