Odtü Koleji 23 Nisan'ı Fener Alayı İle Kutladı

ODTÜ Koleji 23 Nisan için 3 bin kişinin katılımıyla Fener Alayı düzenledi.

ODTÜ Koleji 23 Nisan için 3 bin kişinin katılımıyla Fener Alayı düzenledi.

23 Nisan akşamı Alparslan Parkı'nda yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Fener Alayı'na ODTÜ Koleji personeli, çok sayıda öğrenci, veli ve vatandaş katıldı. Çevredeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte öğrencilerden oluşan bando takımı marşlar söyledi.

Yürüyüş sonrasında ODTÜ Ritm Grubu'nun yaptığı ritim şov, Fener Alayı'na katılan vatandaşlara karnaval havası yaşattı.

Program sonunda söz alan Kayseri ODTÜ Koleji Müdürü Çetin Evren, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada çocuklara armağan ettiği tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik zincirlerinin en güzel halkalarından biri olan fener alayını Kayseri halkıyla paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Evren, aynı gün içinde İl Özel İdare Salonu'nda düzenlenen muhteşem kutlama törenini fener alayı ile taçlandırdıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Evren kutlamaların 24 Nisan'da Kayseri'de bir ilk olan çocuk balosuyla sona ereceğini, böyle anlamlı bir bayramı nitelikli bir program zinciriyle Kayseri halkıyla paylaşmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: