Odtü'de 12. Bilim Şenliği Düzenlendi

Niğde ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde İlköğretim Okulu ve Koleji tarafından 12.Bilim Şenliği düzenlendi.Niğde Öğretmen...

Niğde ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde İlköğretim Okulu ve Koleji tarafından 12.Bilim Şenliği düzenlendi.

Niğde Öğretmen evindeki şenliğin açılış törenine, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Okul Müdürü Aydın Akbaş, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okul Müdürü Aydın Akbaş, törende yaptığı konuşmada, sergilenen eserlerin uzun ve yorucu bir sürecin ardından ortaya çıktığını söyledi.

Akbaş, ‘Ağırlıklı olarak fen bilimleri projeleri ve ayrıca 2013 yılı içinde 2 yıllık çalışmanın neticesinde okul ödülüne layık görüldü. Bu yıl ana tema ise dinazor dönemleri nasıl yok edildikleri ve yaşamları hakkında geniş araştırma yapıldı ve bugün burada sergiledik’ dedi.

Reklam
Reklam

Sergide, fen, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler, bilişim teknolojisi ve diğer bilim dallar ile ilgili eserler sergileniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: