Odü’de Tyçp’den Yararlandı

Ordu Üniversitesi, kampüs alanındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ (TYÇP) Uygulaması ile gerçekleştirdi.Ordu...

Ordu Üniversitesi, kampüs alanındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ (TYÇP) Uygulaması ile gerçekleştirdi.

Ordu Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu tarafından, işsizliğin yoğun olduğu, ekonomik kriz ve doğal afet gibi dönemlerde uygulanan kamu yararına bir iş veya hizmetin yapılmasını amaçlayan ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ndan yararlandı. Bu amaçla kampüs alanındaki çevre düzenlemesi çalışmaları TYÇP kapsamında işe alınan 10 personel ile gerçekleştiriyor.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, daha önce Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü ile 10 kişinin istihdamı ile çevre düzenlemesi alanında işbirliği protokolü imzaladıklarını söyledi. Bu protokol kapsamında 10 kişinin istihdamıyla çevre düzenlemesi çalışmalarını yapmaya başladıklarını dile getiren Yarılgaç, “Gerek üniversitemiz kampusünde, gerekse Diş Hekimliği Fakültesi’nin çevre düzenlemelerimiz devam etmektedir. Proje, hem üniversitemize hem de ilimiz ekonomisine ciddi anlamda katkı sunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: