"Ödüllü Kısa Video Yarışması"nda Dereceye Girenler NEÜ'yü Ziyaret Etti

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) tarafından organize edilen "Ödüllü Kısa Video Yarışması"nda dereceye giren okul ve öğrenciler NEÜ'yü ziyaret ederek bölge gezisine

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) tarafından organize edilen "Ödüllü Kısa Video Yarışması"nda dereceye giren okul ve öğrenciler NEÜ'yü ziyaret ederek bölge gezisine katıldılar.

NEÜ Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Nevşehir ve NEÜ'yü tanıtmak amacıyla 80 il merkezi ve ilçelerdeki Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı liselere yönelik düzenlenen "Ödüllü Kısa Video Yarışması"nda dereceye giren, Sinop Boyabat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi, Trabzon Affan Anadolu Lisesi, Düzce Farabi Anadolu Lisesi, Diyarbakır Yenişehir 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Konya Ereğli Anadolu Lisesi'nden 2'şer öğretmen ile 2'şer öğrenci olmak üzere toplam 24 kişi NEÜ'nün misafiri olarak Nevşehir'e geldi.

Reklam
Reklam

NEÜ ana yerleşkesini gezen öğretmen ve öğrenciler, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, kendilerine gerçekleştirilen organizasyondan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Kılıç, NEÜ olarak bölgenin ve NEÜ'nün tanıtımına büyük önem verdiklerini belirterek, okul yöneticileri ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek NEÜ hakkında bilgi verdi.

NEÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Uygulama Oteli'nde 4 gün misafir edilen öğretmen ve öğrenciler, Avanos, Ürgüp, Derinkuyu, Göreme, Uçhisar, Mustafapaşa, Paşabağları, Zelve, Dervent Vadisi'nde yer alan peribacalarını, eski kilise ve manastırları, çanak atölyelerini, Nevşehir merkezde Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından yaptırılan tarihi külliyenin yanı sıra bölgenin diğer tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görme imkanı buldular.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz