Ödüllü Öğrencilerden Ziyaret

Tez-Tur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin ödüllü öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri...

Tez-Tur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin ödüllü öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı ziyaret etti.

Katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok birincilik alan Muratpaşa Tez-Tur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı makamında ziyaret etti. Tez-Tur OTML Müdürü Mithat Suakar, Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Karaca, öğretmenler Gönül Uyar, Hakkı Can Dayan, Meliha Teker, Oya Ertaç ve 12 öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Suakar ziyarette, okulda yapılan çalışmalar, öğrencilerin katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışma ve projeler, sunulan staj ve mesleki eğitim imkanları konusunda da bilgiler verdi. Suakar, “Öğrencilerimizin katıldıkları yarışmalarda bireysel ve ekip kategorilerinde aldıkları dereceler arasında, Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışması Türkiye ikinciliği ve dördüncülüğü, yine aynı yarışmada ‘Genç Aşçılar’ kategorisinde Türkiye dördüncülüğü, Uluslararası Chef Star Yarışması’nda ekip olarak genel klasmanda Türkiye birinciliği, Ana Yemek ve Tatlı dalında Türkiye birinciliği, Başlangıç Yemeği ve Servis dalında Türkiye ikinciliği, Takım Kaptanlığı’nda ise Türkiye ikinciliği dereceleri bulunmaktadır” dedi. Öğrencilerin Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde Türkiye ücüncüsü, ANTED Derneği’nin düzenlediği yarışmada da Türkiye birincisi ve üçüncüsü olduklarını belirten Suakar, Barmenler Yarışması’nda ise jüri özel ödülü almaya hak kazandıklarını söyledi.

Başarılarından dolayı öğrencilerle gurur duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise, öğrencileri tebrik etti. Gülay, “Antalya’da yer alan her okul, büyük emek ve özveri sonucunda yapılmıştır. Eğitim gördüğünüz okulunuzun ilimize kazandırılması da büyük bir emek sonucu gerçekleşti. Bu nedenle başarılarınız bizleri ayrıca gururlandırıyor. Eğitimciler olarak sizden tek beklentimiz iyi yetişmiş, işini iyi yapan, değerlerine sahip çıkan bireyler olarak ilimizin ve ülkemizin adını dünyaya duyurmanız. Sizleri ve öğretmenlerinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: