Ödüllü Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Verildi-Katıldıkları Çeşitli Yarışmalarda Ödül Alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarıöğrencilerine Teşekkür Belgeleri Verildi

Katıldıkları çeşitli yarışmalarda ödül alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.

Katıldıkları çeşitli yarışmalarda ödül alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'nde düzenlenen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Ayşe Sezer katıldı. Törende Pera Uluslararası İstanbul Piyano Yarışması'nda üçüncülük ödülü alan Müzik ve Bale İlköğretim 7'nci sınıf öğrencisi İlayda Aksoy, İsveç'in Stokholm şehrinde yapılan Uluslararası Genç Müzisyenler Yarışması'nda mansiyon ödülü alan Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Aslıhan Keçebaşoğlu ile aynı okulun 4'üncü sınıf öğrencisi Cihan İnçukur ile Almanya'nın Pforzheim şehrinde düzenlenen Uluslararası Genç Müzisyenler yarışmasında 3'üncü olan Aybuse Tilbe Kaynak'a teşekkür belgeleri verildi.

Reklam
Reklam

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin her yıl katıldıkları yarışmalardan 20'nin üzerinde ödül aldıklarını söyledi. Kılıç, öğrencilerin düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışarak başarılar elde ettiklerini vurguladı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: