Ödüllü tiyatro yarışmasında elemeler başladı

Meram Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi işbirliğiyle Konya merkezinde bulunan tüm liseleri kapsayan "Bağımlılığa

Meram Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi işbirliğiyle Konya merkezinde bulunan tüm liseleri kapsayan "Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar" adlı ödüllü tiyatro yarışması elemeleri başladı.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programdaki konuşmasında, "Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar" sloganı ile 3 ay önce başlattıkları yarışmanın elemelerinin başladığını belirtti.

Yarışmaya Konya'daki okulların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kalaycı, "26 Mayıs 2012'de final programı ve ödül töreni olacak. Bu programa sürpriz bir sanatçı katılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Kalaycı, "Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar" adlı tiyatro yarışmasının elemelerinin mayıs ayı başına kadar devam edeceğini, yarı final elemelerinin 14-15-16 Mayıs, final programının ise 26 Mayıs'ta gerçekleşeceğini kaydetti.

Yarışmada birinci olan ekibe 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verilecek.

İlk 3 e giren öğrencilerin okullarına dizüstü bilgisayar, danışman öğretmenlerine de notebook verileceği yarışmada, birinci olan okulun çevre düzenlemesini ise Meram Belediyesi'nin yapacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: