Odundaki Kalp Şaşırttı

Bitlis'te 15 yıldır odun alım satım işleriyle uğraşan 43 yaşındaki Mahir Albayrak'ın parçalara ayırdığı meşe...

Bitlis'te 15 yıldır odun alım satım işleriyle uğraşan 43 yaşındaki Mahir Albayrak'ın parçalara ayırdığı meşe ağacının içerisinde kalp şekli çıktı.

Bitlis'te kış hazırlıkları başlarken, Zeydan Mahallesi'nde odunculuk yaparak geçimini sağlayan Mahir Albayrak, kestiği meşe ağacının bir parçasının kalp şeklinde olduğunu gördü. Şaşıran Albayrak, durumu çevresindekilerle paylaştı. Zaman zaman odunların içinde çeşitli figürler gördüğünü, ancak kalp şeklini ilk defa gördüğünü anlatan Albayrak, “Odun depomuzda gelen odunları ağaç motoru ile parçalara ayırıyoruz. Bu ayırma sırasında odunların içinden çeşitli figürler çıkıyor. Geçen yıl ‘Allah’ yazısı çıkmıştı. Bu yıl da kalp işareti çıktı. Görenler bu odundan fotoğraf çekmek istiyorlar. Kalp işaretli bir odunla ilk defa karşılaşıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: