Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı 71 Evleri Ziyaret Etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte 71 Evler Mahallesi'ni...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte 71 Evler Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi ile karşıladığı Başkan Sakallı, yaptığı konuşmada 71 Evler Mahallesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eskişehir’de üçüncü üniversitenin açılması durumunda, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması planlanan şehir hastanesi ile birlikte 71 Evler Mahallesi'nde yer almasını istediklerini vurgulayan Başkan Sakallı, mahalle sakinlerine büyük bir müjde verdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlardan gelen bir soru üzerine kat artırımı ile ilgili 14 mahallede çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Sakallı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden gelecek kararı beklediklerini dile getirdi. Konuşmasında çatı katlarının artık bağımsız bir daire olarak kabul edildiğini belirten Başkan Sakallı, çatı katlarını daire olarak değerlendirmek isteyen vatandaşların önünde hiçbir sorun kalmadığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz