Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi'ni yerinde inceledi.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi'ni yerinde inceledi.

Konyalıoğlu, Odunpazarı Belediyesi ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte Karapınar Vadisi Projesi inşaat alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Karapınar Vadisi Projesi ile sadece nicelik değil, nitelik açısından da çağdaş, güvenilir, zevkli konutlar inşa edildiğini belirtti.

"Yeni konut alanları oluşturmanın yanı sıra mevcut gecekondu alanlarını kentsel dönüşüm projeleri ile sağlıklı yaşam alanları haline getiriyoruz" ifadelerini kullanan Konyalıoğlu, Karapınar Vadisi Projesi ile sadece konut üretimi değil, tüm sosyal ve ekonomik altyapı ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak yaşanılabilir konut alanları oluşturulduğuna dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Karapınar Vadisi Projesi'nin mevcut kent dokusu ile bütünleştiğini aktaran Konyalıoğlu, kendine has mimari ve tasarım anlayışı ile projenin Türkiye'nin en iyi örnekleri arasında olduğunu dile getirerek, "Gecekondu kavramı, halkın gündeminden, hafızasından tamamen çıkartılmalı" dedi.

Konyalıoğlu'nun, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya da sürdürülebilir çevreye sağladığı önemli katkıdan dolayı teşekkür ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: