Odunpazarı Belediyesi'nden Hayvan Hakları Eğitimi

Odunpazarı Belediyesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince ev ve süs hayvanı satan kişilere yönelik...

Odunpazarı Belediyesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince ev ve süs hayvanı satan kişilere yönelik eğitim programı düzenliyor.

27 Kasım Salı günü Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Merkezi’nde düzenlenecek eğitim programına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eskişehir Şubesi ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de destek veriyor. Ev ve süs hayvanlarının korunmasına dair Avrupa sözleşmesi, CITES sözleşmesi, 5199 sayılı kanunun yönetmelikleri, ev ve süs hayvanları satış, barınma ve eğitim yerlerinin kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme yönetmeliği ile hayvan ekolojisi, davranışı, bakımı ve beslenmesi başlıkları altında verilecek eğitimler saat 09.00 ile 12.00 arasında yapılacak.

Reklam
Reklam

Eğitim programına katılmak isteyenlerin 23 Kasın Cuma günü mesai bitimine kadar nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, dilekçe ve 1 adet fotoğraf ile Odunpazarı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: