Odunpazarı Belediyesi’nin ‘meslek Tanıtım Günleri’ Devam Ediyor

Eskişehir’in Odunpazarı Belediyesi, Oyuncak Evi ve Kütüphanesi Projesi ile binlerce çocuğa ulaşarak sahip olmak istedikleri...

Eskişehir’in Odunpazarı Belediyesi, Oyuncak Evi ve Kütüphanesi Projesi ile binlerce çocuğa ulaşarak sahip olmak istedikleri meslekler hakkında bilgi sahibi olma şansı sağlıyor.

Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi’nde devam eden “Meslek Tanıtım Günleri” projesi kapsamında Melahat Ünügür Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine, oyunculuk ve sivil havacılık konuları hakkında bilgiler verildi. 160 öğrencinin katıldığı tanıtım günlerinde tiyatro ve dizi oyuncusu Süleyman Karaahmet, tiyatro, sinema ve oyunculuk, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Füsun Adar tarafından da sivil havacılık konularında sunumlar yapıldı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin mesleklerle ilgili merak ettiği soruları da cevaplayan Karaahmet ve Adar, öğrencilerin öncelikle kendilerini tanıyıp sevdikleri mesleği seçmeleri gerekliliğine vurgu yaptılar. Aile ve çevre baskısıyla yapılacak yanlış meslek seçimlerinin insanın bütün hayatını etkileyeceğinin altını çizen Karaahmet ve Adar, önce kendiniz tanıyın, bu mesleği yapabilir miyim diye sorun ve ondan sonra adımlar atmaya başlayın önerisinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: