Odunpazarı Esnafında Tek Tip İş Kıyafeti Dönemi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, pazar yerlerinde tek tip kıyafet uygulaması kapsamında esnafa tişört dağıttı.Uygulama, Emek Mahallesi...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, pazar yerlerinde tek tip kıyafet uygulaması kapsamında esnafa tişört dağıttı.

Uygulama, Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde başlatıldı. Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından takibi yapılacak olan uygulamayla, semt pazarlarında satış yapan esnaf tek tip kıyafet giyecek ve tanıtıcı kartlarını takacak. Vatandaşlarda, esnafların yakalarında bulunan kimlik kartları ve tezgah üzerinde bulunacak ürün bilgi kartlarıyla, karşılaştıkları olumsuz durumlarda hangi ürünü kimden aldığı konusunda bilgi sahibi olacak.

Reklam
Reklam

Pazarda incelemelerde bulunan Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Naci Şahin, ve Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, Odunpazarı Belediyesi ile yapılan ortak yapılan bu uygulamayla vatandaşların pazarcı esnafını daha iyi tanıyacağını, tanıtım kartlarıyla aldıkları malların cinsini, fiyatını rahatlıkla görebileceklerini ifade ettiler.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğu ise, Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Naci Şahin ve Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen’e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: