"Odunpazarı Kitap Okuyor" kampanyası devam ediyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından öğrenci ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan "Odunpazarı Kitap Okuyor" kampanyası devam

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından öğrenci ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan "Odunpazarı Kitap Okuyor" kampanyası devam ediyor.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, her hafta farklı bir okulda öğrenci ve velilerle buluşan Sakallı, son olarak Vali Sami Sönmez İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Sakallı, proje çerçevesinde binlerce öğrenci ve veliyle kitap okuduklarını belirterek, kitap okuma alışkanlığı yanında Türkçe'yi doğru, güzel ve etkili kullanma becerisi kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: