Odunpazarı, Slovakya Esnaf Odası Başkanını Ağırladı

Slovakya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Stanislav Cizmarik ve ve Genel Sekreter Viola Kromerova, Odunpazarı...

Slovakya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Stanislav Cizmarik ve ve Genel Sekreter Viola Kromerova, Odunpazarı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi'nin davetlisi olarak Eskişehir’e gelen heyet, belediye yetkilileri ile Avrupa Birliği projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına Başkan Yardımcısı Saffet Çelen tarafından ağırlanan heyete belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

OMEK ve Atlıhan El Sanatları Çarşısı'na büyük ilgi gösteren Slovakya Esnaf ve Sanatlar Birliği Başkanı Stanislav Cizmarik, Başkan Yardımcısı Saffet Çelen’e kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Misafirlerine Odunpazarı Belediyesi Cam Sanatları Merkezi’nde üretilen eserlerden hediye takdim eden Çelen, Slovak yetkililerle Avrupa Birliği projeleri ile ilgili ortak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: