Odunpazarı’nda Girişimcilik Eğitimi Devam Ediyor

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tüm hızıyla...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tüm hızıyla devam ederken, 4. dönem eğitimlerini tamamlayan 30 kursiyer daha iş hayatına 'Merhaba' dedi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine büyük önem veren ve her fırsatta Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitimlere katılarak öğrencileri ziyaret eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 4. dönemin son dersinde de girişimcileri yalnız bırakmadı. Gerçekleştirdiği ziyarette girişimci adaylarıyla tecrübelerini paylaşan Başkan Sakallı; Odunpazarı Belediyesi olarak, başta kadınlar olmak üzere toplumda dezavantajlı olarak görülen gruplara hizmet götürmek ve özellikle kadınların eğitimden iş hayatına kadar yaşadıkları birçok sorunu çözecek önemli projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Konuşmasında girişimcileri destekleyen, buradaki güçlü potansiyeli açığa çıkarmayı hedefleyen politika ve programlara önem verdiklerini vurgulan Başkan Sakallı, bir ülkenin sahip olabileceği en önemli kaynağın girişimciler olduğunu iyi bildiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: