Odunpazarı'nda Ramazan Boyunca 5 Bin Kişiye Sıcak Yemek

Eskişehir Merkez Odunpazarı Belediyesi, Ramazan ayında iftar çadırları ve aşeviyle her gün toplam 5 bin...

Eskişehir Merkez Odunpazarı Belediyesi, Ramazan ayında iftar çadırları ve aşeviyle her gün toplam 5 bin kişiye iftar yemeği ikram ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren iftar çadırlarını faaliyete geçirdi. Belediye tarafından Atatürk Lisesi bahçesi, Büyükdere Mahallesi Dumlupınar Öğrenci Yurdu karşısı, Emek-71 Evler Kapalı Pazar Yeri, Ihlamurkent Sosyal Tesisi ve Emek Sosyal Hizmetler Binası olmak üzere, kurulan iftar sofralarında 5 bin kişiye 4 kap sıcak yemek ikram ediliyor. Belediyenin iftar ikramına, Eskişehir' in duyarlı kişi ve kurumlarının da sağladığı katkılar da kabul ediliyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Burhan Sakallı, iftar sofralarının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyledi. Başkan Sakallı, ”Ramazan ayında toplumsal dayanışmanın güzel örnekleri yaşanıyor. Ramazan ayında Odunpazarı Belediyesi olarak 'Yüzler Paylaşmakla Güler' sloganı ile dar gelirli vatandaşların ve iftarda evlerine yetişemeyen Eskişehirlilerin, oruçlarını hep birlikte açmalarına olanak sağlamak amacıyla iftar sofralarını kent halkının hizmetine sunduk.” dedi.

Başkan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi olarak hizmet zenginliği ve vatandaş memnuniyetini sağlamaya gayret göstererek, vatandaşların rahat bir Ramazan geçirmesine imkan sağlayacaklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: