Odunpazarı'nda Yeşil Alanlara Bakım

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park alanları başta olmak üzere bölge genelindeki...

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park alanları başta olmak üzere bölge genelindeki tüm yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

İlçe genelindeki tüm yeşil alanları belirli aralıklarla kontrol eden Odunpazarı Belediyesi ekipleri, parklarda tahrip olan yerlerde bakım ve onarım yapıyor. Gerçekleştirdiği çalışma ile vatandaşların kış mevsiminde de parklardan faydalanmasını sağlayan Odunpazarı Belediyesi, son olarak Yediler’de bakım ve yeşil alan çalışması gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları büyük bir memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, park alanlarını sadece yaz mevsiminde değil, kışın da rahatlıkla kullandıklarını ifade ederek, çalışmalar için belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz