"odunpazarı'nın Sesleri" Tanıtıldı

Odunpazarı Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliği ile hazırlanan "Odunpazarı'nın Sesleri" kitabı, il...

Odunpazarı Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliği ile hazırlanan "Odunpazarı'nın Sesleri" kitabı, il protokolüne tanıtıldı.

Eti Arkeoloji Müzesi'nde yapılan tanıtım programına AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Levent Kılıç, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Sarar Giyim Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve çok sayıda sivil toplum kuruluşundan temsilci katıldı. İletişim Fakültesi temel fotoğrafçılık uygulamaları dersi öğrencileri tarafından 16 haftalık çalışma sonucu hazırlanan kitapta portre fotoğraf, sokak fotoğrafı ve gece fotoğrafı alanında yaklaşık 250 fotoğraf yer alıyor.

Reklam
Reklam

Tanıtım programı, Levent Kılıç'ın katılımcılara kitabı imzalayıp hediye etmesiyle son buldu.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi akademisyen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Odunpazarı'nın Sesleri" kitabı farklı kültürel, tarihi ve mimari zenginliklere sahip Odunpazarı'nın taşıdığı zenginlikleri tanıtıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: