Of Kaymakamı Arslan Köyleri Dolaşıyor

Trabzon’un Of ilçesi Kaymakamı Eren Arslan yapılan çalışmaları yerinde görmek ve halkla tanışıp sohbet etmek...

Trabzon’un Of ilçesi Kaymakamı Eren Arslan yapılan çalışmaları yerinde görmek ve halkla tanışıp sohbet etmek amacıyla gerçekleştirdiği köy gezilerini sürdürüyor.

Yazlık köyünde ilk olarak sağlık evini ziyaret eden ve Ebe Serap Erdem’den hastalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Arslan, Yazlık İlköğretim Okulu Anaokulu öğrencilerinin sıcak ilgisiyle karşılaştı. 12 yıl önce inşaattan düşen ve yatağa bağlı olarak hayatını sürdüren Şaban Er’i evinde ziyaret eden ve kendisi ile sohbet ederek moral veren Kaymakam Arslan, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu gezilerde köyün en önemli sorunundan başlayarak çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek gönüllerini almaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarete Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Barış Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Keleş de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: