Off-Road Yarışlarında Ikinci Ayak Koşuldu

İSOFF'un yeni off-road yarışı konsepti İSOFF CHALLENGE'in ikinci ayağı Kemerburgaz Off-Road Parkuru'nda koşuldu. Yaklaşık 5...

İSOFF'un yeni off-road yarışı konsepti İSOFF CHALLENGE'in ikinci ayağı Kemerburgaz Off-Road Parkuru'nda koşuldu. Yaklaşık 5 bin vatandaşın takip ettiği organizasyon sıralama turlarının ardından formula düzeninde startın verilmesi ile 22 yarışçının 20 turluk mücadelesi de başlamış oldu.

BABA-OĞUL TAHİNCİOĞLU BİRİNCİ OLDU

20 turu önde bitirerek damalı bayrağı ilk kez gören baba-oğul Tahincioğlu birincilik kupasını alırken, Suzuki Grand Vitara ile yarışan Ali Doğaner - Baybars Öztürk ikinci, Suzuki Grand Vitara ile yarışan bir diğer baba-oğul yarışçı ekip, Güneş Top - Gökhan Güneş üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

13 araç finiş çizgisine ulaşabilirken, 9 ekip abandone oldu. S1 sınıfında birinci Suzuki Vitara ile yarışan Serdar Uludağ - Ataer Ekener'in oldu. S2 sınıfında Ali Doğaner - Baybars Öztürk sınıf birincisi olurken, S3 sınıfı birincisi Can Tahincioğlu – İlyas Tahincioğlu oldu.

Yarışları çocukları ile izleyen bir baba, sporun sadece futbol olmadığını söyleyerek şöyle konuştu: “Burada hem yarışı takip edebiliyoruz hem pilotlar ile araçlar ile iç içe kalıp onlarla resim çektiriyoruz. Off-Road sporu güzel bir spor, çocuklarımla mutlu bir şekilde evimize dönüyoruz.”

KAZANAN PİLOTLAR BABA-OĞUL CAN-İLYAS TAHİNCİOĞLU

21 aracın yarıştığı Formula tipi yarışta tüm rakiplerini geride bırakıp damalı bayrağı gören ekip Can-İlyas Tahincioğlu, baba-oğul dayanışmasını en iyi şekilde sahaya yaşattıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz