Offroad Dostluğu

Ordu Gezenbilir Offroad Kulübü Başkanı Muammer Çelebi, "Offroad sayesinde arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz" dedi.

Ordu Gezenbilir Offroad Kulübü Başkanı Muammer Çelebi, "Offroad sayesinde arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz" dedi.

Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, offroad sporunun güzel dostluklar oluşturduğunu söyledi.

Hobi olarak başladıkları sporda, güzel arkadaşlıklar oluştukça offroad sporunun kendileri için bir tutku haline geldiğini anlatan Çelebi, "Offroad yarışları sayesinde güzel dostluklar oluştu. Bu yarışlar çok güzel bir eğlence içerisinde gerçekleşiyor. Bu sayede arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen offroad yarışlarının üçüncüsünü tamamladıklarını ifade eden Çelebi, "12 ilden yaklaşık 20 kulübün içerisinde yer aldığı Karadeniz Birliği kurduk. Dün Vezirköprü'de, Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen yarışların üçüncüsünü tamamladık. Kulüp olarak burada üçüncü olduk" ifadelerini kullandı.

Çelebi, 7-8 Eylül tarihlerinde Ordu'nun Gölköy ilçesinde de offroad yarışlarının düzenleneceğini belirtti.

Vezirköprü yarışlarında 3. olan kulüp sporcusu Şenol Aksu, şunları kaydetti:

"Offroad, güzel bir doğa sporu. Ormanlar ve doğa ile iç içe oluyoruz. Heyecan, adrenalin ve tutkunun bir arada yaşandığı bir yarış. Herkesin bu spora katılmasını isterim. Vezirköprü'de de güzel bir yarış çıkardık. Tekniğe dayalı etaplar vardı. Aracımızı da zorlu etaplara göre hazırladık. Lastik problemi yaşamasaydık birinci de olabilirdik."

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: