Ofis mobilyacıları, Ortadoğu'ya Gaziantep'ten açılacak

Ofis Mobilyaları Sanayici ve İşadamları Derneği (OMSİAD), Gaziantep’i merkez üs yaparak Ortadoğu’ya Türk ofis mobilyaları...

Ofis Mobilyaları Sanayici ve İşadamları Derneği (OMSİAD), Gaziantep’i merkez üs yaparak Ortadoğu’ya Türk ofis mobilyaları ile açılmanın altyapısını oluşturuyor. Proje, Gaziantep ihracat ve istihdamına büyük katkı sağlayacak.
Ofis Mobilyaları Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (OMSİAD) sektörel dayanışma ve birlikteliğin tesisi amacıyla Anadolu’da düzenlediği toplantıların ikincisi Gaziantep’te gerçekleştirildi. Derneğin Gaziantep’teki üye firması Safçelik Ofis Mobilya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda sektörle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
OMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata toplantıda yaptığı konuşmada, “Gaziantep ziyaretimiz çok faydalı oldu. Safçelik, Ortadoğu ihracatı konusunda verdiği bilgilerle ufkumuzu açtı. Gaziantep’i Ofis Mobilya Sektörünün ihracat üssü yapıp, bu girişimci kent vasıtasıyla Ortadoğu ihracat bağlantıları gerçekleştirmek istiyoruz. Hem sektörümüz hem de Gaziantep’in çok kazançlı çıkacağı, istihdam ve ihracata dayalı bir çalışma anlayışı hedefliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

“2012 YILINDA FUAR YAPILACAK”
Bir sektörün varlığından söz edebilmek için ürettiği ürünlerin tüketiciye tanıtılacağı ortamın olması gerektiğinin altını çizen Ercan Ata, fuarların bu anlamda büyük önem taşıdığını söyledi. Bu yüzden OMSİAD-CNR işbirliği ile İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörel fuar düzenlemeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Ata, Officexpo Ofis Mobilyaları Fuarı’nın üçüncüsünü 31 Ocak-04 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştireceklerini bildirdi. Ata şunları kaydetti:
“Sektörde yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin ilgili kurumlar nezdinde dile getirilerek takibi ve sonuçlandırılmasındaki önemi de yadsınamaz bir gerçektir. Bu anlamda üyesi olduğumuz TOBB Mobilya Ürünleri Meclisi başta olmak üzere çeşitli oda birliklerin düzenlediği toplantılara da katılarak sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dile getirmekteyiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz