Öfkeli koca karısını bıçaklayarak öldürdü

Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray beldesinde bir şahsın tartıştığı 5 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.5...

Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray beldesinde bir şahsın tartıştığı 5 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.
5 yıl önce evlenen Efkan Z. (25), dün akşam saat 18.00 sıralarında bir haftadır babaannesinin hastalığı sebebiyle Çat beldesinde kalan eşi M. Zopun'la (20) tartışmaya başladı. Eşinin Çat beldesinde çok kaldığını öne süren Efkan Z., eline aldığı bıçakla eşini yaraladı. Kanlar içerisinde kalan eşine dayanamayan öfkeli koca, 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, yaptıkları tüm müdahalelere rağmen genç kadını kurtaramadı.
M. Zopun’un cesedi, Nevşehir Jandarma İl Komutanlığı ekipleri ve nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir otelde çalıştığı öğrenilen Efkan Z., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çiftçin 3 yaşlarında bir kızı olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz